pátek 29. prosince 2017

U VÁNOČNÍHO STROMKU CELEBRIT



Celebrity se vždy rádi na svých účtech sociálních sítích pochlubí, jak vypadala jejich situace pod stromečkem.



MILEY CYRUS

Od Miley jsme čekali opět netradičně extravagantní outfit který postne na instagram, ale Miley Cyrus pro tyto Vánoce s rodinkou zvolila „normální“ outfit v podobě modrého svetříku se Santou a bordó legíny, což pro ní není už tolik neobvyklé jako by bylo dříve(víme moc dobře co si na sebe dokázala vzít, tedy spíše nevzít).Takovýto svetřík měla i její jedna sestra.


Jak to vypadalo u Reese Witherspoon, Taylor Swift či Jennifer Lopez? Mrkněte na celý článek.



REESE WITHERSPOON


Na instagramu Pravá Blondýnka zveřejnila pěknou vánoční fotku svých 5 sourozenců. Na spodní fotce můžeme vidět jak si jsou Reese a její 18 letá Ava Phillippe velice podobné. Skoro jako dvojčata .   



Mariah Carey

Mariah Carey  nám předvedla její osazenstvo stolu při Štědrovečerní večeři. Poté se pochlubila se svým  pyžámkem s vánočními motivy a mazlíčkem. Naposled se nám ukázala v dárku v podobě čepice a zimních botiček kterou určitě ocení na lyžovačce!

                                                                     

Taylor Swift

Pečlivě našpulená pro sváteční momentku s kamarádkami.




Jennifer Lopez

Jennifer na instagramu poustla video s poděkováním pro niyamasol (značka která  vyrábí sportovní oblečení), kde si od nich rozbaluje dárek v podobě jejích oblíbených legín na cvičení! K legínám dostala i dvě čepice. V pozadí můžeme vidět kousek jejich vánočního stromku, který byl ozdoben červenými kouličkami a červenými růžemi. Musel vypadat skvostně!




Vypadá to, že Vánoce u těchto hvězdiček měly příjemnou atmosféru. Nemyslíte?

Hezký den.

Týna.






Žádné komentáře:

Okomentovat