čtvrtek 28. prosince 2017

MÓDNÍ HITY ROKU 2017

Blíží se konec roku a myslím že je vhodná chvíle předvést módní hity roku 2017, které byly dle mého názoru úspěšné, a ráda bych je vyzdvihla!

MÓDNÍ HITY ROKU 
1) FISHNET TIGHTS


Tyto punčocháče jsou dle mého názoru určitě horkým kandidátem mezi módními hity roku 2017!
"FISHNET" punčocháče nebo ponožky, jsou atraktivní a dodávají důraz na velmi odlišný vzhled, s výjimkou klasického použití, s roztrhanými džíny, šortky a samozřejmě s mini sukněmi v kombinaci s velmi sexy, chladným a vzbouřeným vzhledem. Použití samotných "Fishnet" ponožek se sportovní obuví je také tak trendy.

 
MODELY 
Existují různé modely se širokými, středními a malými otvory. Já nejvíce postřehla ty se širokými otvory kombinované s roztrhanými džíny. Se středními či malými otvory poté spíše se sukněmi. 
Nejvíce populární je černá barva, ale v poslední době se začaly používat i barevné modely.
A samozřejmě pro ty, kteří chtějí být ještě odlišnější existují také v kamenitých či hedvábných modelech.


JAK JE KOMBINOVAT?
Tyto punčocháče se staly součástí "pouličního" stylu a každodenního používání. Nejoblíbenější je použití roztrhaných džín. Skvěle se k tomu hodí nějaký crop top či krátká mikina, kde punčocháče jsou pod džíny vytáhlé až do pasu, což podle mě tvoří super, chick outfit.
Kromě toho můžete vytvořit skvělé kombinace s džínovými šortky, koženými či džínovými sukněmi, šaty a kabelkami.

A co boty?
Co na to říkáte vy? Máte v šatníku také pár "fishnet" punčocháčů nebo raději dáváte přednost skromným, obyčejným černým si tělovým silonkám? 
Tyto punčocháče můžete sehnat ve spousty obchodech - GATE, New Yorker, H&M .. od 99 Kč.


2) FAUX FURRY VEST – CHLUPATÉ HUŇATÉ VESTIČKY
Chlupaté kožichy jsme mohli zahlédnout už v loňském roce, ale tyto vestičky se dostaly do popředí až letos. 
Není super zůstat hezky útulně v teple a vypadat zároveň ohromujíc? No, letos to tak bylo! Tentoroční trend z umělých kožešin (naštěstí) slibuje nejen úhledný vzhled, ale odvážný a pestrý.
Od ulic po přistávací dráhy byl tento trend viděn téměř všude (bohužel až na město ve kterém bydlím, haha.). Přišly ve všech různých vzorech a stylech. Umělé kožešiny jsou trendem hlavně pro podzimní a zimní sezónu. 
V poslední době se návrháři snažili vytvářet módní doplňky šetrné k životnímu prostředí, včetně používání umělé kožešiny ve svých liniích a zlepšování kvality materiálu, tak aby kousek nevypadal jako staré vycpané zvíře. Nová umělá kůže je měkčí, teplejší a mnohem kreativnější!
Mým absolutním oblíbeným způsobem, jak předvést tuto vestičku, je přes různé styly svrchních oděvů. 


Široká škála barev
Od jemně či dramaticky růžové, fialové, nude, červené, šedé až černé barvy kožešinky, které udělá boom vašemu každodennímu outfitu. Spárovat můžete s vašimi oblíbenými džínami či legínami. Přidejte pár podpatků, které udělají opravdu splash!
A co vzory? Kdo říká, že vzory jsou jen do teplejšího počasí? Vzorovaná „vata“ z umělé kožešiny je stylovým a zábavným způsobem, jak přidat trochu vzplanutí do typického hrozného zimního dne.


3) HIGH KNEE BOOTS
Kozačky nad kolena - Zdá se, že na první pohled vypadají jako lákavá vyhlídka a vážně tomu tak je. Jejich popularita stoupá a už se jim už nemůžeme vyhnout.
Botičky vám nohu krásně opticky prodlouží a zároveň zeštíhlí. Klasická černá  nejspíše vyhrává, ale hnědá, šedá, bordó či nude také nezůstávájí pozadu.
S podpatky i bez podpatku. Více chick a sexy jsou samozřejmě s podpatky, které je supr využít na podzim, ale v zimě, kdy je náledí, bych raději volila kozačky bez podpatku.
Dlouholetý přítel k obuvi – faux semiš je nejčastějším materiálem těchto kozaček. Ale nemůžeme opomenout jemný velvet(samet), kůži, či mikrovlákno, které má hodně blízko k semiši
Jak byste je měli nosit? Obujte high knee boots k džínovině, spárujte je s mikro-mini sukněmi nebo se šaty.


4) KLENOTY NA UŠÍCH


Tyto krásné naušnice se v tomto roce staly velkým hitem. Dostaly se k nám letos pod značkou značkou HELENADIA.

Jedná se o unikátní, ručně vyráběné naušnice. Tato značka také vyrábí prstýnky, náhrdelníky či náramky. Tyto šperky byly vytvořeny již před 7 lety. Postupem času, se snahou o vytvoření perfektních šperků, Helenadia vytvářela kámen po kameni, křišťál po křišťálu, fantastické šperky, které přitahují pozornost žen po celém světě. Helenadia předurčuje šperky pro každou příležitost, ranní kávu, večerní drink, romantickou večeři, ale i na obchodní jednání.


Sice se v Česku na  ulicích jen tak nevidí, mohli jsme je spatřit na spousty Miss jako například Kateřině Kasanové (MISS FACE2017) či Nikole Uhlířové(MISS GRAND CZECH REPUBLIC2017). Helenadia naušnice měla i moderátorka Lucie Borhyová pro focení kalendáře. Já je poprvé spatřila na Veronice Biasiol (youtuberka,blogerka).


Tyto výrazné šperky bych spíše volila do společnosti. Doslova obohatí váš outfit! Pokud se nebojíte experimentovat určitě naušničky či jiné šperky od Helenadia vyzkoušejte.
                                          
Cena naušniček je sice vyšší (od 30€ a výše), ale jak se říká, za krásu se platí (či pro krásu se trpí). Raději investovat více peněz do něčeho kvalitního, než do obyčejných kousků které nevydrží.
Šperky jsou vážně očarující, luxusní, ale elegantní a jemné zároveň. Je pouze na vás které si vyberete



Tak a jsme u konce. Tyto kousky jsem vybrala z toho důvodu, že se mi vybavily mezi prvními, když se řeklo módní hity 2K17. Samozřejmě že se nosilo i spousty jiných skvělých kousků o kterých by se mohlo psát, třeba příště.
Doufám že se vám článek líbil a dočetli jste se až sem.


Hezký den.

Týna.


Žádné komentáře:

Okomentovat